Lösningen på gåtan?

Catrine-da-C-större

Synpunkter, tips och annat kommer då och då in till bloggen, mest intressant är såklart de tips som beskriver vad som hände i juni 1984, och varför. 

I ett detaljerat tips från en anonym källa med insyn antyds om vad som hände Catrine, det inkluderar brottsplats, gärningsmän och motiv. I scenariot avled Catrine da Costa till följd av en frivillig injektion i halsen. I panik styckades kroppen och placerades ut vid fyndplatserna. För att undvika att dödsorsaken avslöjades dumpades huvudet i soporna i ett entréplan.

En oidentifierad mansperson med koppling till Solnaomårdet samt en namngiven person i da Costas kontaktnät anges som inblandade. Den oidentifierade mannen är idag avliden. Catrines kände bekant ska ha varit känd på Malmskillnadsgatan och injicerade kvinnor i halsen, flera överdoser ska ha ägt rum i mannens bostad, dock utan dödlig utgång.

De här uppgifterna behöver så klart inte stämma, men uppgiftslämnarens berättelse  är sammanhängande och logisk. Det visar också att den senaste tidens forskning har fått fler att tänka om.

Det behövs fler tips, känner Du till något om ovanstående eller har andra misstankar kontakta bloggen på dacosta.arkivet@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s